background

Senioren vinden elkaar veilig online tijdens lockdown.

Persbericht - Agile Security - Mei 2020

AMSTERDAM, 8 mei 2020 - De beveiligingsspecialisten van Securify gaan nauw samenwerken met het sociale zorgplatform Stamtafel.

Stamtafel is een advertentieloos online platform waar senioren, mensen in een kwetsbare positie, familie, mantelzorgers en zorgprofessionals op een veilige en eenvoudige manier online met elkaar in contact kunnen zijn.

Om de beveiliging van het platform continu en rigoureus te bewaken gaat het Stamtafel development team aan de slag met Securify Inline - een nieuwe managed aanpak in het continu testen en verbeteren van security binnen (agile) development projecten / teams.

Buiten dat het gewoon goed gebruik is, zien we het echt als onze plicht om de privacy van onze gebruikers continu écht goed te beschermen! De samenwerking met Securify is een belangrijke onderdeel in het waarmaken én aantoonbaar maken van deze belofte.

We groeien snel en ons platform is daardoor continu in ontwikkeling. Dat is gaaf maar je moet wel goed blijven opletten dat dit in al ons enthousiasme nooit ten koste gaat van security!

Met Agile Security breiden we ons development team eenvoudig uit met alle expertise en tooling die nodig is om snel én veilig door te bouwen. Zo wordt proactief meegedacht door experts, worden al onze wijzigingen direct gecontroleerd en krijgen we vroeg in het traject feedback zodra iets mis dreigt te gaan. Een prettig gevoel, efficiënt en heel leerzaam voor ons team. Maar bovenal noodzakelijk in onze missie.


Ronald Helder - Oprichter Stamtafel

Babbeltrucs

Naast de Agile support/testing gaat Securify ook aan de slag met het toevoegen van content om mensen in een kwetsbare positie bewuster te maken op het vlak van security. Dat idee ontstond spontaan tijdens de gesprekken. Hoe herken je bijvoorbeeld oplichters die met babbeltrucs aan de deur komen of via WhatsApp of SMS.

Ik heb Stamtafel afgelopen jaar al leren kennen en was direct fan van het concept. Hoe mooi is het om in deze tijd een bijdrage te kunnen leveren om ouderen op een prettige en veilige manier met hun dierbaren in contact te laten blijven.

David Vaartjes - Oprichter Securify

Ook..

aantoonbaar veilige producten bouwen op snelheid? Maak dan kennis met Securify Inline.

Meet. Verbeter. Toon aan.

Real-time inzicht in de security kwaliteit en voortgang van jouw product(en) via het Inline dashboard.


Dashboard

Get in touch

When you..

  • wonder if we’re a right fit..
  • are interested in a demo..
  • would like a quote..

David Vaartjes

Tel: 06-22746291
david.vaartjes@securify.nl
Connect on LinkedIn

I have a strong background in application security. Before launching Securify I worked as a software security specialist within the internet banking teams of a large Dutch bank. It is my passion to help Agile teams to ship quality secure products efficiently, without compromising on innovation, power and speed.

Call me for anything you want to know about Securify Inline!