Doeltreffende

Cyber- Security

Doeltreffende Cybersecurity

Doeltreffende cybersecurity met de diensten van Securify

Steeds meer organisaties beginnen het belang van een doeltreffende cybersecurity binnen hun organisatie in te zien. Want wist je dat 1 op de 3 ondernemingen te maken krijgen met cybercrime? En dat de gevolgen van een cyberaanval niet alleen financieel een grote impact hebben, maar je onderneming tijdelijk buiten spel kan laten staan?

Een schot voor open doel zijn natuurlijk basismaatregelen die je zelf kunt nemen om je bedrijf weerbaarder te maken. Maar het is net zo belangrijk om je ICT-infrastructuren door Securify te laten testen en hierdoor te zien waar de zwakke plekken in je systemen en organisatie zitten. Securify meet ook de detectie en response, afhankelijk van de gekozen of aanbevolen manier van testen en geeft aanbevelingen hoe de gevonden problemen het beste getackeld kunnen worden. Zo komt jouw onderneming nooit aan de zijlijn te staan.

Met ons uitgebreide team van specialisten is Securify niet voor niets al 10 jaar één van de belangrijkste spelers op het gebied van cybersecurity in Nederland. Dat bewijst Securify door dagelijks te helpen de gegevens van honderden bedrijven en miljoenen Nederlanders te beschermen.

Wil jij ook met een gerust hart ondernemen en weerbaar zijn tegen cybercrime? Onze specialisten gaan graag het gesprek met je aan en informeren jou welke diensten van Securify het beste bij jullie organisatie passen. Vul het aanvraagformulier hier in voor een oriënterend gesprek of vraag direct een offerte aan. Liever telefonisch contact? Bel Securify direct op 020 - 28 04 516.

Neem vandaag nog contact op met Securify