Artboard 1

Penetratie Testen / Ethisch Hacken

Tijdens een beveilgingstest (penetratietest) voeren we een gecoördineerde aanval uit om de beveiliging van uw systemen te breken. Onze hooggekwalificeerde specialisten voeren een diepgaand onderzoek uit aan de hand van uw doelen om eventuele kwetsbaarheden te bepalen. We zullen diep graven om ervoor te zorgen dat we alle problemen ontdekken die een bedreiging voor u of uw klanten kunnen vormen.

Zorg ervoor dat uw applicaties veilig zijn.

We weten de ins en outs van de laatste dreigingen en veiligheidsmaatregelen. Onze experts hebben uitgebreide technische expertise die nodig is om een grondige veiligheidsevaluatie van uw omgeving uit te voeren.


De juiste keuze voor uw doel en budget.

"Ik heb een penetratietest nodig" kan vele dingen betekenen. Op afstand, lokaal, geautomatiseerd, handmatig, blackbox, whitebox, kort, in diepte? We willen ervoor zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Tijdens een (gratis) intake bespreken we uw project en de beste optie die past bij uw doelen en budget.

Vergelijk uwzelf met uw branchgenoten

In de afgelopen tien jaar hebben we honderden applicaties getest onder een groot aantal branches zoals bank-, verzekerings-, gezondheids-, overheids-, retail-, telecom-, gaming-, software- en postdiensten. We kennen de gemeenschappelijke punten die in web- en mobiele applicatiebeveiliging zijn gedeeld. We kunnen u vertellen hoe uw beveiligingsniveau overeenkomt met uw branchegenoten. Doet u het slechter of beter?

Actiegericht advies voor ontwikkelaars en management.

Uw rapport bevat een geprioriteerde lijst van bevindingen, reproductie stappen en handige aanbevelingen. Alle vereisten om uw inspanningen te richten op risicobeperking en meteen met reparaties te beginnen. In de managementsamenvatting worden technische risico's omgezet in duidelijke bedrijfsrisico's. Hoe kunnen aanvallers uw zaken schaden via onze (technische) beveiligingsfouten? We presenteren bevindingen, beantwoorden vragen en helpen u om dingen te verbeteren.

Van banken tot start-ups.

Veiligheid is belangrijk voor ons allemaal, ongeacht de type of grootte. Bij Securify pentesten we dagelijks zowel grote applicaties voor internetbankieren en apps van kleine start-ups. Onze projecten kunnen variëren van een dag tot een paar weken. Aarzel niet om ons te vertellen over uw project. We zijn blij om de mogelijkheden met u te bespreken, kosteloos.

We vertellen of uw beveiligingsniveau overeenkomt met dat van uw branche-genoot. Doet u het slechter of beter?

Onze werkwijze

 • 1

  Intake

  Tijdens de intake (kosteloos) discussiëren we uw project en vertellen we u meer over ons en onze modus operandi. Het hoofddoel is om alle benodigde informatie te verzamelen, zodat we ons voorstel kunnen maken (plan van aanpak).

 • 2

  Aanbod

  U ontvangt ons voorstel met een gedetailleerd overzicht van de activiteiten, deliverables, planning en kosten.

 • 3

  Voorbereiding

  Wanneer het voorstel is geaccepteerd, leveren we een lijst met alle punten die voorbereid moeten worden voor de test activiteiten.

 • 4

  Uitvoerende activiteiten

  De geplande security testactiviteiten worden uitgevoerd in het afgesproken tijdvenster. Gedurende de testen worden er frequent updates van de bevindingen en progressie gedeeld.

 • 5

  Findings meeting

  Wanneer alle testactiviteiten zijn uitgevoerd, zal er een bevindingen meeting worden gepland om de bevindingen uit te leggen, demonstreren en deze te discussiëren, samen met de impact en oplossingen.

 • 6

  Eindrapport

  De resultaten van het assessment worden in detail gerapporteerd. Elke finding bestaat uit een beschrijving van het risico, instructies hoe de finding gereproduceerd en geverifieerd kan worden en een aanbeveling hoe de finding kan worden opgelost of hoe het risico kan worden beperkt.Bespreek uw project met ons →