Webinar Continuous pen testing 16 november

Wat: Webinar Continuous pen testing 16 november
Wanneer: September 16, 2021 9:00 AM
Waar: Online

Je ontkomt niet meer aan de dagelijkse berichten rondom ransomware aanvallen en cyberincidenten. Om je als organisatie beter weerbaar te maken, zien wij naast het testen van omgevingen ook steeds meer aandacht voor het ontwerp van applicaties en infrastructuren. Tenslotte is voorkomen beter dan genezen.

Vanuit Securify hebben wij hierop ingespeeld en zijn we drie jaar geleden begonnen om security testen ook continuous uit te voeren, zodat het met de ontwikkeling meegroeit en niet belemmerend is voor de operatie. Recent hebben we een testing platform gelanceerd welke de reguliere pentesten en de agile-sprint testen bij elkaar brengt.

Graag brengen we je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen op dit gebied. Hierbij nodigen we jullie uit voor een korte toelichting en demonstratie.

Tijdens deze webinars hebben we in een half uur verteld over de voordelen van agile security voor ontwikkelteams, de ontwikkelsnelheid van projecten, gevolgd door een demonstratie van Securify's eigen inline portaal. Na afloop was er gelegenheid om vragen te stellen gerelateerd aan de webinars.

Register

It's no longer possible to register for this event.