Over ons

Waarom we bestaan
Guys having lunch

Ervaringen op internet variëren van zeer lonend tot zeer verontrustend. Van internet een waardevolle en plezierige plek maken, is een verantwoordelijkheid die we allemaal delen. Beveiliging speelt hierin een belangrijke rol.

Veiligheid is een menselijke uitdaging, een strijd tussen twee partijen. Wij bij Securify denken, begrijpen, werken en leven als echte hackers en ondersteunen je vanuit dit perspectief in jouw voortdurende strijd tegen cybercriminaliteit.

Omdat we willen dat je veilig gebruik maakt van en geniet van het volledige potentieel van internet.

Team image

Wie we zijn

Onze doorgewinterde professionals hebben meer dan 100 jaar gezamenlijke beveiligingservaring en samen hebben ze meer dan 100 organisaties ondersteund en 1000+ codebeoordelingen en pentests uitgevoerd, van eenvoudig tot zeer geavanceerd.

Ons team bestaat uit social engineers, white hat-inbrekers, detectiespecialisten, malware-experts, Windows- en Active Directory-goeroes, ethische hackers voor Web & Mobile en beveiligingsonderzoekers.

Code on screen

Preventie-specialisten

Op basis van onze kennis en ervaring zijn wij van mening dat voorkomen altijd beter is dan genezen. In de loop der jaren zijn we preventiespecialisten geworden en hebben we een unieke en op risico's gebaseerde aanpak ontwikkeld op basis van continue reality checks die geen concessies doen aan snelheid of voortgang.

We willen dat je veilig gebruik maakt van en geniet van het volledige potentieel van internet.

Kees Stammes, Managing Director Securify

Why Securify?

 • We ♥ klanten

  We gaan voor plezier: jij herinnert ons het beste als we jouw verwachtingen overtreffen. Ons beste werk is het resultaat van directe samenwerking met onze klanten vanaf een vroeg stadium.

 • Integriteit

  We zeggen wat we bedoelen, menen wat we zeggen. We werken hard, ongeacht wie er wel of niet kijkt. We streven naar perfectie, maar nooit ten koste van vooruitgang.

 • Strong

  Trots

  Onze klanten zullen nooit van ons werk houden totdat wij er eerst van houden. We voelen ons vereerd dat we mogen samenwerken met getalenteerde collega's en boeiende klanten.

ESC key

Bewezen staat van dienst

In ons onderzoekswerk voor grote merken en ondernemingen hebben we met succes ernstige kwetsbaarheden blootgelegd in enkele van hun grootste en meest populaire producten. Door samen te werken met onze klanten om deze risico's te beperken, kunnen we misbruik door cybercriminelen voorkomen.

We zijn trots op ons werk door de jaren heen en hoe het organisaties heeft geholpen om volwassener en verantwoordelijker te worden op het gebied van beveiliging.

Man behind computer

High-profile klanten

Veel van de organisaties waarmee we hebben samengewerkt, hebben in de loop der jaren een basisvolwassenheidsniveau op het gebied van beveiliging bereikt. Door ons in te huren om de meest geavanceerde en gerichte aanvallen te simuleren, hebben ze hun volwassenheid, bewustzijn en veerkracht verder vergroot. Hierdoor hebben ze een echte aanval volledig kunnen ervaren en ervan kunnen leren, waardoor de preventie-, detectie- en reactiemogelijkheden van hun organisatie tot het uiterste zijn uitgerekt.

Laten we in contact komen!