Stamtafel kiest voor Agile security testing

De beveiligingsspecialisten van Securify gaan nauw samenwerken met het sociale zorgplatform Stamtafel.

Stamtafel is een advertentieloos online platform waar senioren, mensen in een kwetsbare positie, familie, mantelzorgers en zorgprofessionals op een veilige en eenvoudige manier online met elkaar in contact kunnen zijn.

Om de beveiliging van het platform continu en rigoureus te bewaken gaat het Stamtafel development team aan de slag met Securify Inline - een nieuwe managed aanpak in het continu testen en verbeteren van security binnen (agile) development projecten / teams.

Buiten dat het gewoon goed gebruik is, zien we het echt als onze plicht om de privacy van onze gebruikers continu écht goed te beschermen! De samenwerking met Securify is een belangrijke onderdeel in het waarmaken én aantoonbaar maken van deze belofte.

We groeien snel en ons platform is daardoor continu in ontwikkeling. Dat is gaaf maar je moet wel goed blijven opletten dat dit in al ons enthousiasme nooit ten koste gaat van security!

Met Agile Security breiden we ons development team eenvoudig uit met alle expertise en tooling die nodig is om snel én veilig door te bouwen. Zo wordt proactief meegedacht door experts, worden al onze wijzigingen direct gecontroleerd en krijgen we vroeg in het traject feedback zodra iets mis dreigt te gaan. Een prettig gevoel, efficiënt en heel leerzaam voor ons team. Maar bovenal noodzakelijk in onze missie.

Ronald Helder - Oprichter Stamtafel

Vragen of feedback?