Continue security code reviews voor Agile teams

Veilige snelle innovatie

Beveiliging heeft vaak moeite om bij te blijven met de snelle code-releases die door ontwikkelteams worden gedaan. De klassieke periodieke pentest is al jaren de norm, maar past niet perfect wanneer u nieuwe functies op hoge snelheid ontwikkelt.

Beveiliging in je slipstream

Als u snel en veilig wilt werken, heeft u in de slipstream van ontwikkeling vroegtijdige beveiligingsfeedback nodig om beveiligingsdefecten op te sporen voordat ze worden vrijgegeven.

Een agile aanpak voorkomt niet alleen last-minute verrassingen en houdt u op snelheid, maar is ook zeer effectief in het verhogen van het security awareness binnen uw teams. Omdat feedback in de loop van de tijd naar binnen druppelt en heel specifiek is, blijft het hangen en wordt het niet als overweldigend ervaren.

Dus, zijn er fouten of zorgen? Identificeer ze onmiddellijk en leg ze voor aan de security backlog, zodat product owners en het team aan de slag kunnen.

Risicogebaseerd testen

Agile gaat snel, dus beveiligingsvalidatie moet dat ook. Om snel en vroeg te zijn, moet u zich concentreren op de goede plek voor beveiligingsvalidatie, namelijk de broncode. En om te slagen is een agressieve, op risico's gebaseerde aanpak nodig. Focus op de dingen die er toe doen en automatiseer het automatiseerbare. Ondersteuning door technologie is daarbij cruciaal.

Weet dat slechts ongeveer 20% van uw code-base betrekking heeft op beveiliging, de rest is ook erg belangrijk, maar niet zozeer vanuit het oogpunt van beveiligingsvalidatie. De technologie die we bouwen om hotspots in een codebasis te labelen en te volgen, is een van de belangrijkste elementen in onze workflow. Het helpt ons om de potentiële risico-impact van codewijzigingen te analyseren en te voorspellen, wat van vitaal belang is. Hoewel het in het begin misschien een beetje tegenstrijdig lijkt, draait het bij Agile-beveiliging om - minder testen om meer te beveiligen.

Belangrijk element

Een superefficiënt en gericht beoordelingsproces, het voorspellen van de risico-impact van veranderingen, bewustmaking onderweg en het probleemloos uitwisselen van feedback zijn belangrijke succesfactoren gebleken.

En daarnaast, blijf praktisch en demonstreer af en toe de geweldige beveiligingskwaliteit van uw product aan uw belanghebbenden. ;)

Begin morgen

Wilt u meer weten over hoe onze agile aanpak voor beveiliging u kan helpen de beveiligingskwaliteit van uw product en ALLE releases te bewaken? We vertellen je graag meer en demonstreren ons platform.

Vragen of feedback?