Source code review

Code Reality Checks
review
 • impactbepaling

  Diepgaand

  Duidelijke en diepe code-analyse om tot de kern van het probleem te komen.

 • Voorkomen

  Identificeer beveiligingsfouten in een vroeg stadium om tijd en herstelkosten te besparen.

 • Managed

  Team van toonaangevende appsec-experts beschikbaar via één contactpersoon.

 • DORA

  Inzichten

  Focus op zelfverbetering voor ontwikkelaars en belanghebbenden.

Onze core business

Tijdens een Code Review controleren de ervaren specialisten van Securify jouw code op beveiligingslekken en verbeterpunten. Security Code Reviews en white box penetratietesten zijn de core business van Securify. Ons team software security specialisten heeft ruime ervaring met nagenoeg alle hedendaagse programmeertalen en frameworks. Een groot deel van onze Source Code Reviews richt zich vandaag de dag op web- en mobiele-applicaties ontwikkeld in Java, C#, JS, PHP, Swift, Python, Ruby en Go.

security code

Beveiligingslekken effectief inzichtelijk gemaakt

Security Code Reviews en white-box penetratietesten zijn onze core business. Met meer dan honderd security code reviews per jaar voor organisaties in diverse sectoren heeft ons team ruime ervaring met vrijwel alle populaire talen en frameworks. Veel van onze broncodebeoordelingen zijn gericht op Java, .NET, Javascript (Node), PHP, Swift, Python en Ruby.

Wat is een code review?

Met Agile Security kun je op agile snelheid hoogwaardige en veilige producten leveren.

David Vaartjes, Co-founder of Securify
security source code review

Waarom een source code review?

Een source code review is de meest efficiënte manier om beveiligingslekken en aandachtspunten te identificeren! Gedurende onze onderzoeken komen kritieke problemen, meestal bij handmatige Source Code Reviews, aan het licht. Vaak zijn dit logische, applicatiespecifieke of complexe fouten die slecht van buitenaf te identificeren zijn. Een Code Review laat de interne architectuur, context en datastromen zien van een applicatie die nodig zijn om dergelijke problemen wel, of in ieder geval, veel efficiënter te kunnen identificeren.

Kortom, een Code Review geeft uitstekend inzicht in de daadwerkelijke security kwaliteit van jouw applicatie. Welke beveiligingslekken en aandachtspunten zijn er aanwezig? Is er defensief geprogrammeerd, zijn security best practices goed nageleefd en hoe kunnen problemen het beste worden verholpen (de root-cause)?

security source code review

Wanneer een Source Code Review?

Het is nooit te vroeg of te laat voor een Source Code Review. Onze opdrachtgevers doen dit bijvoorbeeld voor applicaties die al jaren in productie zijn, net zijn opgeleverd of tijdens het bouwen.

Uiteraard vindt een source code Review, bij voorkeur, plaats vóórdat een applicatie in productie wordt genomen en idealiter is het een integraal onderdeel van de sprints om fouten al vroegtijdig te signaleren en voorkomen (Agile Security).

Vraag een offerte aan