Toogethr en Securify werken samen aan Agile Security Testing

Toogethr, het Nederlandse next-gen mobiliteitsplatform dat actief is in de Benelux en Duitsland, is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse beveiligingsbedrijf Securify om hun beveiliging een boost te geven en tegelijkertijd uit te breiden naar nieuwe markten tijd.

De deal houdt in dat Toogethr de capaciteiten van Securify zal inbedden in zijn agile ontwikkelingscyclus om ervoor te zorgen dat zijn producten streng en continu op veiligheid worden getest. Het resultaat is een kortere doorlooptijd van nieuwe producten en een hoger beveiligingsniveau. Deze aanpak is gevalideerd bij verschillende klanten van zowel Securify als Toogethr.

Joost Blatter, Chief Product Officer bij Toogethr, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: "De nauwe samenwerking met Securify stelt ons in staat om continue beveiliging in onze productontwikkeling te integreren. Dit is essentieel geworden bij het beantwoorden van een van de meest gestelde vragen van onze klanten: "Hoe houden jullie mijn gegevens de hele tijd veilig?" In moderne agile ontwikkeling met veel kleine releases, een vroege en snelle feedbacklus voor de beveiliging, is het van cruciaal belang om elke wijziging die we maken te verifiëren om beveiligingsrisico's tot ongekend laag te minimaliseren Een geruststellende gedachte voor mij en onze klanten die kunnen vertrouwen op veilige mobiliteitsproducten."

David Vaartjes, mede-oprichter van Securify, zei: "Organisaties zoals Toogethr worden uitgedaagd om innovatie en time-to-market te versnellen, in industrieën die een hoge standaard van beveiliging en betrouwbaarheid eisen. Dit is precies waarom we onze Agile Security hebben ontworpen platform: om moderne ontwikkelingsteams te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige, veilige producten zonder afbreuk te doen aan innovatiekracht en snelheid."

Over Toogethr

Mobiliteitsinnovatie is booming. Het Toogethr-platform heeft alles in huis om uw zakelijke mobiliteit van de grond te krijgen. Wij houden uw werkplekken bereikbaar, verminderen de impact van het woon-werkverkeer en dragen bij aan duurzame doelen.

Bij Toogethr is het onze missie om de nieuwe generatie reizigers in hun kracht te zetten. Met een jong en dynamisch internationaal team ontwikkelen we digitale tools om de ervaring van de dagelijkse forens te vereenvoudigen en te verbeteren.

Sinds onze oprichting in oktober 2016 hebben we met succes impact gehad op het gebied van mobiliteit in Nederland, België en nu ook Duitsland. Momenteel proberen we de rest van Europa en de wereld te verkennen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rick Joosten (rick@toogethr.com) of bezoek www.toogethr.com

Over Securify

Securify is een van de meest ervaren cybersecurity-outfits van Nederland. Onze specialisten richten zich op het helpen van organisaties om hun online aanwezigheid te waarborgen en hun algehele beveiligingshouding te verbeteren. We richten ons volledig op agile applicatiebeveiliging, penetratietesten, red teaming en technisch beveiligingsadvies met gespecialiseerde services en een team van toonaangevende technische beveiligingsexperts.

Met ons innovatieve, flexibele beveiligingsplatform maken we het softwareontwikkelingsteams gemakkelijk om hun workflow te voorzien van de expertise en technologie die nodig is om snel hoogwaardige, veilige producten te leveren.

Securify is gevestigd in Amsterdam en in 2012 opgericht door security engineers van verschillende Nederlandse financiële instellingen.

Vragen of feedback?