Nieuws - Securify vindt lek in Zimbra mail platform →

Uw applicaties goed beveiligd!


Security Testing - Code Reviews - Red Teaming

Securify RED Teaming →

Hoe wij beveiligen.


 • Security Code Reviews

  De meest accurate en efficiënte manier om kwetsbaarheden te identificeren. Ons team reviewt elk jaar miljoenen regels code, waarmee veel beveilgingsdefecten worden onthuld.

 • Artboard 1

  Penetration Testing

  Laat uw applicatie door onze ervaren security experts controleren op de aanwezigheid van kwetsbaarheden en mogelijke verbeterpunten.

 • Mobile Penetration Testing

  Wij testen en beveiligen apps al sinds de eerste bankieren apps. We kennen elk detail van de laatste opkomende dreigingen en beveiliging in moderne applicaties.

 • board Created with Sketch.

  Red Teaming

  Ons zeer ervaren RED team voert een gecoördineerde aanval uit op de digitale, sociale en fysieke beveiliging van uw organisatie. Hoe sterk is uw detectie en reactie vermogen?

 • Artboard 1

  Agile Security Testing

  Identificeer en voorkom beveiligingslekken vroegtijdig zolang ze nog eenvoudig te verhelpen zijn, door security direct in de sprints te integreren.

 • Artboard 1

  CI/CD Security Testing

  Wij integreren geautomatiseerd security testen in uw ontwikkelstraat door gebruik te maken van open source tooling zoals OWASP ZAP.

 • Artboard 1

  Security Awareness

  Wij verschaffen technische applicatie beveiliging workshops met client-specifieke content speciaal op maat gemaakt voor uw dreigingen en technologiën.

 • Bank Malware Detectie

  CSD verschaft bescherming tegen Web- en Android (bank) malware.

Red Teaming

Tijdens onze Red Teaming operaties wordt een geplande (cyber)aanval op uw organisatie uitgevoerd. Zo kunt u in vredestijd laten onderzoeken hoe effectief uw beveiligingsmaatregelen op vlak van detectie en reactie zijn. Met een optimale aanvalssimulatie gaan we tot het uiterste om uw defensie (Blue Team) zwaar op de proef te stellen, te trainen en versterken.
Lees meer →

Security voor Agile / DevOps Teams.

Beveiliging geintegreerd in uw sprints. Veilige Software, betere kennisoverdracht en geen verrassingen op het laatste moment.


Onze laatste ontdekkingen

Advisory

Authentication bypass in Kaseya VSA

Kin Hung Cheng, Robert Hartshorn, May 2017


Over Securify.

Securify is opgericht door security experts van ABN-AMRO, Delta Lloyd en Rabobank. We delen een duidelijke visie over wat er nodig is om echt veilige web- en mobiele applicaties te bouwen met minimale vertraging en security ingebouwd vanaf de start. In 2012 besloten we Securify op te richten en om onze visie om te zetten in diensten op het gebied van proactieve applicatie beveiliging, geoptimaliseerd voor Agile omgevingen. We zijn een team van gepassioneerde hackers, secure coding experts en beveilingsonderzoekers.

Logos of the companies where the founders of securify came from