We provideReality checks

Beveiliging is specialistisch werk. Wij bij Securify denken, begrijpen, werken en leven als echte hackers en ondersteunen u vanuit dit perspectief in uw voortdurende strijd tegen cybercriminaliteit. Op basis van die kennis en ervaring zijn wij van mening dat voorkomen altijd beter is dan genezen.

In de loop der jaren zijn we preventiespecialisten geworden en hebben we een unieke op risico gebaseerde aanpak ontwikkeld op basis van continue reality checks die geen concessies doen aan snelheid of voortgang. Samen creëren en implementeren we een preventie-roadmap, waarmee u uw weerbaarheid op code-, app-, infra- en organisatieniveau vergroot.

View our services

Building resilience

In de wereld van vandaag heeft uw organisatie een steeds groter wordende online aanwezigheid en steeds meer gegevens die moeten worden beschermd. De controle houden over uw beveiliging wordt een steeds grotere uitdaging. Uw producten en diensten veranderen continu door inkomende feedback van klanten en een vragende markt. Beveiliging heeft de neiging om achter te blijven of de voortgang zelfs te blokkeren.

De sleutel tot het verkrijgen van controle over beveiliging is het opbouwen van weerbaarheid tegen cyberdreigingen, zonder concessies te doen aan snelheid of vooruitgang.

Zodat u uw bedrijf op een veilige en verantwoorde manier kunt blijven laten groeien.

Hoe we te werk gaan

Wij zijn van mening dat continue realiteitscontroles nodig zijn om uw reële risico's te begrijpen, zodat u op de juiste manier kunt handelen. Risico's hebben een andere impact op organisaties, waardoor we u een oplossing op maat kunnen bieden. Omdat we uw bedrijf het beste kennen, stellen we samen een preventieplan op. Tijd is geld, dus richten we ons op wat er echt toe doet voor uw bedrijf: kwetsbaarheden blootleggen en relevante misbruikscenario's en andere verbeterpunten laten zien.

Securify is al jaren een partner en een sterke uitbreiding van ons CISO-team. Het draait allemaal om vakmanschap in ons vakgebied, iets wat Securify in overvloed heeft. We zijn er trots op betrokken te zijn bij hun groei!

Dr. Martijn Dekker, CISO ABN AMRO Bank

Serving your customers

Het creëren van een geweldige online ervaring voor uw klanten is het resultaat van vele kleine acties en veranderingen door individuele medewerkers. Door code te schrijven, worden applicaties gemaakt, die op een infrastructuur draaien en het product of de dienst leveren die u voor ogen heeft om uw organisatie te versterken.

Schrijf code, Build product, Run on infra, Empower org

Bij elk van deze vier pijlers kunnen veiligheidsrisico's worden geïntroduceerd. Zonder een goede strategie voor het testen van de beveiliging, stapelen deze risico's zich in de loop van de tijd op en stellen ze ernstige bedrijfsrisico's voor uw organisatie bloot. Door op elk van deze afzonderlijke pijlers weerbaarheid een belangrijk aandachtspunt te maken, vergroot u uw algehele weerbaarheid tegen dreigingen.

Onze diensten

Onze aanpak is zeer cyclisch en actiegericht, gebaseerd op continu meten en agile best practices. Afhankelijk van uw steeds veranderende situatie en wensen kunnen we besluiten om één van de vier pijlers (code/app/infra/org) te benadrukken door het inzetten van specifieke activiteiten & diensten.

 • Code editor

  Agile Security

  Test your code & app

  Continuous reality checks for your agile dev team.

  Learn more
 • Archery target

  Pentesting

  Test your app & infra

  One-off reality check of your production setup.

  Learn more
 • Shark

  Red Teaming

  Test your infra & org

  Organizational reality check by simulating real attacks.

  Learn more
Bel onsphone
Mail onsmail

Mensen als een service

Wij bij Securify denken, begrijpen, werken en leven als echte hackers. U vanuit dit perspectief ondersteunen in uw voortdurende strijd tegen cybercriminaliteit. Onze doorgewinterde professionals hebben meer dan 100 jaar gezamenlijke beveiligingservaring en samen hebben ze meer dan 100 organisaties ondersteund en 1000+ codebeoordelingen en pentests uitgevoerd, van eenvoudig tot zeer geavanceerd.

Ons team bestaat uit social engineers, white hat-inbrekers, detectiespecialisten, malware-experts, Windows & AD-goeroes, ethische hackers voor Web & Mobile en beveiligingsonderzoekers.

Bruikbaar en inspirerend

We willen je in staat stellen om kennis in huis op te bouwen door steeds het waarom uit te leggen. Alleen dan kan echte zelfgemotiveerde verandering plaatsvinden. Gedachten, woorden & rapporten maken niet het verschil, alleen daden. We streven ernaar om onze bevindingen zo praktisch mogelijk te presenteren, bijvoorbeeld door te integreren met uw ticketingsysteem. Op deze manier is het verbeteren van uw beveiliging slechts één stap verwijderd.

Omdat we willen dat u veilig gebruik maakt van en geniet van het volledige potentieel van internet.

Neem contact met op ons

Bel onsphone
Mail onsmail