EclecticIQ and Securify Partner on Agile Security Testing →

Uw applicaties aantoonbaar goed beveiligd!


Pentesting - Agile Security Testing - Code Reviews - Red Teaming

Veel bedrijven – van start-ups tot grote banken – vertrouwen al jaren op Securify om hun systemen en applicaties goed te beveiligen. Met honderden pentesten en source code reviews per jaar helpt ons team achter de schermen mee om de gegevens van miljoenen Nederlanders goed te beveiligen. Daar zijn we trots op!Onze diensten.


 • Pentesting

  Laat uw applicatie door onze ervaren ethical hackers controleren op de aanwezigheid van kwetsbaarheden en mogelijke verbeterpunten.

 • Agile Security Testing

  Aantoonbaar veilige producten leveren met Agile snelheid. Securify Inline ontzorgt Agile en DevOps teams die werken aan veeleisende applicaties. Continu, aantoonbaar, beter beveiligd.

 • Code Reviews

  De meest accurate en efficiënte manier om kwetsbaarheden te identificeren en detecteren. Ons team reviewt elk jaar miljoenen regels code, waarmee veel beveiligingsdefecten worden gedetecteerd.

 • Red Teaming

  Ons ervaren RED team voert een gecoördineerde aanval uit op de digitale, sociale en fysieke beveiliging van uw organisatie. Hoe sterk is uw detectie en reactie vermogen?

 • Mobile Security Testing

  Wij testen en beveiligen al apps sinds het eerste uur en kennen elk detail van de laatste dreigingen en maatregelen. We testen continu apps die dagelijks door miljoenen Nederlanders worden gebruikt.

 • Automated Security Testing

  Uw online systemen continu op afstand bewaakt, of geautomatiseerd security testen volledig geintegreerd in uw ontwikkelstraat (CI/CD).

 • Security Awareness

  We geven veel live hack demo's en workshops bij organisaties. Ook met specifieke content op maat gemaakt voor uw doelen.

 • Smart Contract Security

  Een prachtige nieuwe technologie, maar met veel security haken en ogen! Voorkom tijdig problemen door een security code-review uit te voeren op uw smart contracts (Ethereum / Solidity).

Meer over: Red Teaming

Tijdens onze Red Teaming operaties wordt een geplande (cyber)aanval op uw organisatie uitgevoerd. Zo kunt u in vredestijd laten onderzoeken hoe effectief uw beveiligingsmaatregelen op vlak van detectie en reactie zijn. Met een optimale aanvalssimulatie gaan we tot het uiterste om uw defensie (Blue Team) zwaar op de proef te stellen, te trainen en versterken.
Lees meer →

Onze laatste publicaties
Over Securify.

Securify is specialist in web- en mobiele-applicatiebeveiliging en helpt bedrijven met het identificeren, verhelpen en voorkomen van technische beveiligingsrisico’s. Securify werd in 2013 opgericht door voormalig beveiligingsspecialisten van ABN AMRO, Delta Lloyd en Rabobank. Ons team deelt een diepgaande passie voor hacking, secure coding en security research.


Logos of the companies where the founders of securify came from