Wij zijn

Securify

Securify cybersecurity

Securify is opgericht in 2013 door een groep mensen die een passie hadden voor preventieve security en is door de jaren heen uitgegroeid van een startup tot een serieus bedrijf. In 2021 heeft Solvinity een meerderheidsbelang genomen in Securify, waarmee Securify waarde kan toevoegen aan de gemanagede IT-dienstverlening van Solvinity, naast dat zij nog steeds onafhankelijk hun eigen klanten kunnen bedienen. In de kern blijft Securify een groep technische experts die de staat van preventieve security in uiteenlopende sectoren verbetert.

Ervaringen online kunnen uiteenlopen van heel bevredigend tot verontrustend. Internet een waardevolle en plek maken is een verantwoordelijkheid die we allemaal delen, en security is een belangrijk aspect daarvan.

Security is zowel een technische als een menselijke uitdaging: een strijd tussen twee kampen. Je moet je tegenstander begrijpen en als hen kunnen denken. Vanuit dit perspectief biedt Securify organisaties voortdurende ondersteuning in hun strijd tegen cybercrime, en helpt ze incidenten voorkomen.

Mission

Securify is een diverse groep mensen: social engineers, white hat inbrekers, detectiespecialisten, malware experts, Windows en Active Directory goeroes, ethische hackers op het gebied van web en mobile, cloud liefhebbers, security consultants en researchers en nog veel meer mensen die niet netjes in een vakje passen.

Deze ervaren professionals hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van security. Ze hebben al honderden organisaties ondersteund met duizenden code reviews en pentests, uiteenlopend van vrij eenvoudige security reviews tot complexere “red en purple team”-opdrachten en geavanceerde aanvallen waarbij ze statelijke actoren hebben nagebootst.

Bekijk hier onze visie & missie

Nieuwsgierig?